Vattenlös urinoar - Beställ luktfri urinoar utan vatten | GTF

Urinoar utan vatten med GFT-bio trap

En urinoar utan vatten sparar in på både pengar och miljö. Bli en del av den nya vatten- och luktlösa standarden med oss på Green Toilet Facilities. Vi erbjuder vattenfria urinoar-lösningar åt miljömedvetna företag utrustade med GFT-bio trap. Kontakta oss redan idag!

Vattenfria urinoarlösningar åt miljömedvetna företag från Green Toilet Facilities

Vad händer med det som samlas ovanför luktlåset då? Det är där vår speciella GFT-bio trap kommer in. Det är enzymer och goda bakterier som effektivt äter upp de illaluktande ämnena som hamnar i urinoaren. Det fungerar på samma sätt som vårt Calfarme rengöringsmedel och verkar i flera timmar efter användning. Våra GFT-bio trap är också universal och kan sättas in i många olika urinoarer. Hör av er till oss för beställning av er urinoar utan vatten.

Spar vatten med 100% miljövänliga insatser

100% luktfria

Låga driftskostnader

Ingen vattenförbrukning

Hur mycket sparar du med en vattenlös urinoar?

Beräknat så kommer en vattendriven urinoar som är snålspolande behöva använda minst 3-5 liter vatten per spolning. Detta menas att en sådan urinoar kommer behöva minst 100.000 liter rent dricksvatten per år. Även om vatten är relativt billigt i Sverige så kommer det snabbt adderas upp och bli en påtaglig kostnad för er. Dessutom anser vi på GTF att detta också är ett stort slöseri på en livsviktig resurs som är en stor bristvara runt om i världen.

Våra urinoarer är helt vattenfria vilket innebär stora fördelar som t.ex. att vid nybyggnationer behöver man inte koppla in/dra in vatten till dem. Men framförallt så kommer ni kunna spara in mycket på både miljön och plånboken när nu inget vatten behöver användas. För att förhindra att lukt och odör kommer upp från avloppet så är dessa urinoarer utan vatten försedda med speciella luktlås som effektivt förhindrar att just detta sker.

Mer hygien med en urinoar utan vatten

  • Kontaktfri användning och designad att leda vätskan ner till BIO-CUBEN.
  • Helt miljövänligt
  • Dolda fästen
  • Väldigt låga driftskostnader
  • Lätt att rengöra
  • Ingen vattenförbrukning
  • Ventilbyte bara var 12: e månad
  • Inga trasiga sensorer eller batteribyte på dessa
  • Ingen spolutrustning som krånglar eller läcker
  • Vi har keramiska, glasfiber, och rostfria urinoarer

Multifunktionella insatser

Vi har insatser som passar de flesta vattenfria urinoarer och modeller. Se vilken modell just du har så kan vi se vilken insats som passar till era urinoarer utan vatten. Våra insatser håller längre (minst 6 månader) vilket gör att dina driftkostnader sänks ännu mer. Samtidigt minskar du avfallet när samma insats håller så mycket längre. Alla våra insatser är 100% miljövänliga och bygger på samma teknik, där det är mikroorganismer som håller rent, och ingen oljebaserad spärrvätska som många andra har. Vår bio–sten håller även rent i avloppet bla från urinsten. Det unika membranet i Sanicus kit:et kan användas där det finns både negativt och positivt tryck i avloppsrören. Det förhindrar även att dålig lukt eller gaser kommer upp från avloppet. Denna kombination gör att vi är så säkra på ni som kund kommer bli nöjda att vi har även här en 100% nöjdkund garanti.

Gör omställningen till vattenlös urinoar

En väldigt unik produkt vi har i sortimentet nu är Sanicus retro fit – kit. Detta kit bygger om din befintliga vattenrinnande urinoar till vattenfritt. Man pluggar vattentillförseln, och byter ut insatsen längst ner på urinoaren, och så har man gjort sin vattenrinnande urinoar till en urinoar utan vatten. Både bra för miljö och plånbok då detta kit är avsevärt mycket billigare än att köpa en helt ny urinoar. Skulle någon redan ha vattenfritt kan vi till 98% av fallen byta ut till vår insats som är billigare än konkurrenterna och håller mycket längre

Är ni intresserade?

Tveka då inte att göra som många andra varuhus, fabriker, hotell och kontor, börja använda vattenfritt! Kontakta Oss redan idag för att göra en beställning.