Green Drain - Luktlås med unika egenskaper | GTF

Green Drain
- Helt luktfritt och miljövänligt luktlås

Spara in på tiden det tar att underhålla och rengöra befintligt luktlås. Uppgradera till Green Drain redan idag.

Green Drain säkerställer rena & luktfria avlopp för en mer hygienisk miljö

Green Drain är ett miljövänligt och vattenfritt membranlukttätning som kan installeras utan verktyg i praktiskt taget alla typer av golvbrunnar när du avlägsnar det traditionella vattenlåset. Green Drain förhindrar att skadedjur, lukt, bakterier och virus eller skadliga gaser kommer upp från avloppssystemet.

 

I jämförelse med traditionella luktlås är detta i stort sett underhållsfritt. Spara in på timmar som ni idag lägger på städning av golvbrunnar och vattenlås och effektivisera genom att lägga den tiden på annat.

Luktlåset som passar alla golvbrunnar

Vattenfritt luktstopp

Passar de flesta typer av golvbrunnar

Underhållsfritt

Var och när används Green Drain?

Green Drain ersätter dagens vattenlås. Du monterar enkelt på produkten direkt i din golvbrunn och du har fem olika storlekar att välja mellan för olika typer av golvbrunnar.

Produkten används med fördel på en mängd olika platser såsom skolor, sjukhus, restauranger, hotell och offentliga institutioner etc. Är ni intresserade? Kontakta Oss då redan idag!

Montera direkt i befintliga rör!

Green Drain vattenlås är en miljövänlig och effektiv lösning som i grund och botten är framtagen för att förhindra luktproblem i avloppssystemet. Det är ett enkelt, men mycket smart vattenlås som blockerar lukt från att komma upp genom avloppet. Green Drain är tillverkat av högkvalitativt silikon och består av ett litet, självstängande membran som öppnas för att släppa igenom vatten och annat avfall, men stänger för att förhindra att lukt sipprar igenom. Den är enkel att installera och att underhålla och kräver inget extra utrymme i rören.

Green Drain luktlås – en tidseffektiv lösning

Detta vattenlås har flera fördelar jämfört med traditionella luktfällor som finns på marknaden. För det första är den mycket mer kostnadseffektiv eftersom den inte behöver bytas ut lika ofta som traditionella luktfällor. Dessutom kräver Green Drain inga kemikalier eller andra tillsatser för att fungera, vilket gör det till en miljövänlig lösning som också är bättre för hälsan.

Model NummerRörstorlek (mm)Höjd (mm)L/M
  GD2  50-58  51  45,4
  GD3  75-85  51  128,7
  GD35  89-100  51  193,0
  GD4  102-110  51  276,3
  GD5  120-135  51  276,3

GD2

Ø=50-58 mm

GD3

Ø=75-85 mm

GD35

Ø=89-100 mm

GD4

Ø=102-110 mm

GD5

Ø=120-135 mm

Testad och godkänd av följande institut

  • DTI – DS / EN 1253-1
  • ETA Danmark – VA godkännande
  • UPC / IAPMO
  • ICC IPC – via ASSE Standard 1072
  • CE- mark Europe
  • NSF – Standard för folkhälsoskydd
5 olika varianter av green drain

Intresserad?

Varmt välkommen att kontakta oss och lägg din beställning