Divello - Green Toilet Facilites

Divello

DIVELLO erbjuder högkvalitativa produkter, miljövänliga förbättringar för att förbättra och förlänga livslängden på existerande installationer. Om du är intresserad av att optimera dina befintliga sanitets- och värmeinstallationer, är du välkommen att höra av dig för mer information samt tekniks data. Vi har de produkter som hjälper till att balansera vattensystemet och spara vatten och energi.

Handdusch och 175 cm duschslang (1/2″). DIVELLO ORIGINAL™:

Armaturoberoende och optimerande originalprodukt.

 

DIVELLO FULL FLOW S-TECH™: Förbättrad vattenkomfort utan begränsning av vattenflödet. Upplev en kraftig strålbild med optimal sköljkomfort. Integrerade/vulkade packningar.

 

3 Power Spray: Kraftig och reglerbar (3 funktioner) sköljförmåga, även vid låga vattenflöden.

 

Easy-Clean: Maximal livslängd – kalk och avlagringar gnuggas enkelt bort. Universal Fit: Passar alla handduschhållare (konisk, cylindrisk och Sarona). Strypning sitter i duschhandtaget och ger 9L/min.

Är ni intresserade? Kontakta oss då redan idag.

Strålsamlare

Strålsamlare för dusch, kök, tvättställsblandare.

 

DIVELLO ECONOM™: Armaturoberoende och energieffektiv originalprodukt, reducerar vatten- och energiförbrukningen på existerande tappställen med upp till 60 %.

 

DIVELLO DYNAMIC S-TECH™: Förbättrad vattenkomfort – konstant vattenflöde oavsett högt eller lågt vattentryck. Säkerställer att efterfrågat vattenflöde levereras i hela fastighetsbeståndet trots att vattentrycket varierar i samhällen, fastigheter och beroende på belastning av vattennätet. Upplev en kraftig strålbild med optimal sköljkomfort. Kalkavvisande innerdelar.

Flödesmätarpåse

Flödesmätarpåse för att mäta vattenflödet på tappställen i kök, tvättställ eller dusch.

 

DIVELLO ORIGINAL™: Armaturoberoende och optimerande originalprodukt. Spola i påsen 10 sekunder för att mäta tappställets vattenflöde i liter per minut (L/min). Detta gör att du lätt kan se dels vilket flöde du har, men framför all hur många liter/min du kan spara samtidigt som du behåller duschkomforten.

 

Välkommen att beställa din flödespåsar av oss.